Ana e errët

Titulli : Ana e errët
Autori: Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-83-6
Përkthyesi : Harald Çela

Description

“Ana e errët” është një roman i fuqishëm dhe turbullues për mëmësisë, humbjen dhe pafajësinë e fëmijërisë nga tregimtarja e preferuar botërore, Danielle Steel. Zoe Morgan ishte vetëm dhjetë vjeç kur jeta e saj ndryshoi përgjithmonë. Motra e saj, Rose, vdes nga një sëmundje e rrallë, prindërit e saj u shndërruan në njerëz të panjohur dhe kjo fëmijëri e vetmuar e shtyn Zoen të fokusohet vetëm në studim. Si e diplomuar në Yale, Zoe merr një pushim nga shkolla e mjekësisë për të punuar në një strehë për fëmijët e dhunuar në Nju Jork, ku takon një avokat të njohur për mbrojtjen e fëmijëve. Ajo është e mahnitur nga sharmi dhe përkushtimi i tij ndaj kauzës. Ai është dashuria e saj e parë dhe burri me të cilin martohet. Austin dhe Zoe kanë një jetë të përsosur dhe mendojnë se familja e tyre është e plotë kur bëhen me vajzë. Por vetëm atëherë ndikimi shkatërrues psikologjik i vdekjes së të motrës shumë vite më parë do të ndikojë në jetën e tyre në një mënyrë që askush nuk mund ta imagjinonte. A do ta shkatërrojë familjen obsesioni i Zoes për mëmësinë?