Dashuria e Talatit dhe Fitnetes

Titulli : Dashuria e Talatit dhe Fitnetes
Autori : Sami Frashëri
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Raif Morina
ISBN : 978-9928-251-18-3