Kuptimi i “çlirimit nga të vlerësuarit” në shkencat sociologjike dhe ekonomike

Titulli: Kuptimi i “çlirimit nga të vleresuarit” në shkencat sociologjike dhe ekonomike
Viti i botimit: 2010
Autori: Max Weber
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-05-5
Faqe: 161