Mbi letërsinë dhe artet Frojd

Titulli: Mbi letërsinë dhe artet
Viti i botimit: 2010
Autori: Zigmund Frojd
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-00-5
Faqe: 295