Në Gjurmët e Perëndive dhe Mitologjemave Ilire

Titulli : Në Gjurmët e Perëndive dhe Mitologjemave Ilire
Autori : Nelson R. Çabej
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-67-1