Psikoanaliza e histerisë dhe e ankthit

Titulli: Psikoanaliza e histerisë dhe e ankthit
Viti i botimit: 2007
Autori: Zigmund Frojd
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-918-5-1
Faqe: 278
Përkthyesi: Qemal Velija