Shahu dhe Sulltani

Titulli: Shahu dhe Sulltani
Viti i botmit: 2016
Autori: Iskeneder Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-13-7                                     

Titulli: Shahu dhe Sulltani

Viti i botmit: 2016
Autori: Iskeneder Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-13-7                                     
Faqe: 
Përkthyesi: