Të Fuqishmit dhe i Plotfuqishmi

Titulli : Të Fuqishmit dhe i Plotfuqishmi
Autori : Madeleine Albright
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Engjëllushe Shqarri
ISBN : 978-9928-251-17-6