Teoria e Frojdit. Madhështia dhe kufizimet

Titulli: Teoria e Frojdit.Madheshtia dhe kufizimet
Viti i botimit: 2009
Autori: Erich Fromm
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-74-6
Faqe: 166
Përkthyesi: Fatmir Dibra