Loja me numrat

Titulli : Loja me numra
Autori: Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-70-6
Përkthyesi : Xhimi Lazri

Description

Eileen Jackson ishte e kënaqur që të linte mënjanë ëndrrat e saj për karrierë në mënyrë që të krijonte një familje me të shoqin, Paulin. Por kur zbulon lidhjen e Paulit me një grua më të re, ajo fillon të vërë në dyshim gjithë ato vite sakrificash dhe kompromisi. Në prag të të dyzetave, ajo ka frikë se është tepër vonë për t’ia filluar nga e para. Ndërkohë, e dashura e Paulit, Olivia, po përpiqet të gjejë vetveten, ndërsa është nën hijen e së ëmës, një aktore e famshme, dhe të gjyshes, një artiste jashtëzakonisht e pavarur. Me dashurinë dhe mbështetjen e tyre, Olivia hedh një hap të rëndësishëm profesional. Por ajo e kupton se ka ende shumë për të mësuar për veten para se t’ia kushtojë jetën dikujt tjetër. Në fund, Eileen vendos të ndjekë ëndrrat e saj, mijëra kilometra larg, në Paris. Ajo çka e pret është një aventurë që i transformon jetën. Në çdo moshë, ka sfida me të cilat duhet të përballemi dhe botë të reja për të zbuluar. “Loja me numrat” është një kujtesë se nuk është kurrë vonë për të kthyer një faqe të re dhe për t’ia nisur nga e para.