Mbi dobinë dhe dëmin e historisë për jetën

Titulli: Mbi dobinë dhe dëmin e historisë për jetën.
Viti i botimit: 2012
Autori: Friedrich Nietzsche
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-95-6
Faqe: 224
Përkthyesi: Vullnet Muço