Studime Osmane

Titulli : Studime Osmane
Autori: Ilber Ortayli
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-31-7
Përkthyesi:  Eduart Caka

Fjalimi i madh

Titulli : Fjalimi i madh
Autori: Mustafa KeAtaturkmal
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-291-97-4
Përkthyesi:  Eduart Caka

Mbi letërsinë dhe artet

Titulli : Mbi letërsinë dhe artet
Viti i botimit : 2007
Autori : Carl Gustav Jung
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-99943-52-03-6
Faqe : 221

Shkenca e të jetuarit

Titulli: Shkenca e të jetuarit 
Viti i botimit :
2009
Autori : Alfred Adler
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-99943-52-73-9
Faqe : 195

Qyteti

Titulli: Qyteti
Viti i botimit: 2008
Autori: Max Weber
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-95-6
Faqe: 172

Mbi gjenealogjinë e moralit

Titulli: Mbi gjenealogjinë e moralit
Viti : 2011 
Autori : Friedrich Nietzsche 
Botuesi: Fan Noli 
ISBN: 978-99956-86-37-6 
Numri i faqeve : 158

Bisedat e Konfucit

  Titulli: Bisedat e Konfucit
   Viti i botimit: 2012
   Autori: Zigmund Frojd
   Botuesi: Fan Noli
   ISBN: 978-99956-86-79-6
   Faqe: 253
   Përkthyesi: Sadedin Limani

Njeriu për vete

Titulli: Njeriu për vete
Viti i botimit: 2009
Autori: Erich Fromm
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-86-9
Faqe: 222
Përkthyesi: Myfit Mushi

Mbi dashurinë për jetën

Titulli: Mbi dashurinë për jetën
Viti i botimit: 2011
Autori: Erich Fromm
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-46-8
Faqe: 186
Përkthyesi: Mufit Mushi

Gjuha e harruar

Titulli: Gjuha e harruar
Viti i botimit: 2009
Autori: Erich Fromm
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-63-0
Faqe: 219 
Përkthyesi: Fatmir Dibra

Arti i të dashuruarit

Titulli: Arti i të dashuruarit
Viti i botimit: 2008
Autori: Erich Fromm
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-33-3
Faqe: 146

Presidenti Uillson

Titulli:Presidenti Uillson
Viti i botimit: 2005
Autori: Zigmund Frojd
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-726-4-5
Faqe: 205

Hyrje në psikoanalizë

Titulli:Hyrje në psikoanalizë
Viti i botimit: 2006
Autori: Zigmund Frojd
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-918-0-1
Faqe: 238

Frika

Titulli: Frika
Viti i botimit: 2013
Autori: Zigmund Frojd
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-89-0
Faqe: 246

Ese mbi Psikoanalizën

Titulli: Ese mbi Psikoanalizën
Viti i botimit: 2006
Autori: Zigmund Frojd
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 99943-873-9-1
Faqe: 235
Përkthyesi: Orkida Muca