Showing 17–32 of 158 results

Mes dy Puçeve

Titulli: Mes dy Puçeve
Viti i botmit: 2016
Autori: Iskender Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-19-9 
Faqe:
Përkthyesi:

Ndarësi i Xhenetit

Titulli: Ndarësi i Xhenetit
Viti i botmit: 2016
Autori: Mehmet Mollaosmanoglu
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-21-2
Faqe:
Perkthyesi: 

Princesha Lule

Titulli: Princesha Lule
Viti i botmit: 2016
Autori: Hasan Erkek
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-23-6
Faqe:
Përkthyesi: Diana Çuli

Shahu dhe Sulltani

Titulli: Shahu dhe Sulltani
Viti i botmit: 2016
Autori: Iskeneder Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-13-7                                     

Titulli: Shahu dhe Sulltani

Viti i botmit: 2016
Autori: Iskeneder Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-13-7                                     
Faqe: 
Përkthyesi: 

Shokët e shokëve të mi

Titulli: Shokët e shokëve të mi
Viti i botmit: 2016
Autori: OSHO
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-17-5   

Titulli: Shokët e shokëve të mi

Viti i botmit: 2016
Autori: OSHO
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-17-5   
Faqe: 
Përkthyesi: 

Pezull

Titulli: Pezull
Viti i botmit: 2009
Autori: Jean Paul Sartre
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-91-3
Faqe: 462

Vdekja në shpirt

Titulli : Vdekja në shpirt
Viti : 2010
Autori : Jean-Paul Sartre
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-99956-86-11-6
Faqe : 390

Me dyer të mbyllura

Titulli : Me dyer të mbyllura
Viti : 2013
Autori : Jean Paul Sartre
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-35-0
Faqe : 260

Fjalët

Titulli: Fjalët
Viti i botmit: 2006
Autori: Jean Paul Sartre
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-918-2-8
Faqe: 242

Lutje të përhershme

Titulli: Lutje të përhershme
Viti i botmit: 2013
Autori: Tuna Kiremitçi
Botuesi: Fan Noli
SBN: 978-99943-52-20-3
Faqe: 195

Gem

Titulli: Gem
Viti i botmit: 2007
Autori: Erich Maria Remarque
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-20-3
Faqe: 192
Përkthyesi: Vullnet Muço

Mosha e arsyes

Titulli: Mosha e arsyes
Viti i botmit: 2008
Autori: Jean-Paul Sartre
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-57-9
Faqe: 398
Përkthyesi: Diana Çuli

Flakë të padukshme

Titulli: Flakë të padukshme
Viti i botmit: 2009
Autori: Sandra Brown
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 4135
Faqe: 330
Përkthyesi: Vullnet Muço

Shpresa të mëdha

Titulli: Shpresa të mëdha
Viti i botmit: 2010
Autori: Charles Dickens
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-07-9
Faqe: 590
Përkthyesi: Klodian Briçi

Stacioni në Horizont

Titulli: Stacioni në horizont
Viti i botmit: 2007
Autori: Erich Maria Remarque
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-918-9-9
Faqe: 206
Përkthyesi: Fatmir Dibra