Showing 81–96 of 194 results

Krim dhe ndëshkim

Titulli : Krim dhe ndëshkim
Autori: Fjodor Dostojevski
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-43-0
Përkthyesi : Theodor Cico

Kumarxhiu

Titulli : Kumarxhiu
Autori : Fjodor Dostojevski
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Myzejen Shapllo
ISBN : 978-9928-251-01-5

Kur dashuronte Suani

Titulli: Kur dashuronte Suani
Viti i botmit: 2005
Autori: Marcel Proust
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-22-7
Faqe: 222
Përkthyesi: Edmond Tupja

Laurus

Titulli : Laurus
Autori : Evgenij Vodollazkin
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4296-4-3

Legjenda

Titulli: Legjenda
Viti i botmit: 2016
Autori: Iskender Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-12-0 
Faqe:
Përkthyesi: 

Ligji i Fajeve

Titulli : Ligji i Fajeve
Autori : Furkan Çalışkan
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-54-0

Loja me numrat

Titulli : Loja me numra
Autori: Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-70-6
Përkthyesi : Xhimi Lazri

Lojëra të Rrezikshme

Titulli : Lojëra të Rrezikshme
Autori : Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-70-7
Përkthyesi : Xhimi Lazri

Lufta nuk ka fytyrë gruaje

Titulli: Lufta nuk ka fytyrë gruaje
Viti i botmit: 2016
Autori: Svetllana Aleksieviç
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-30-4     
Faqe:
Përkthyesi: Xhimi Lazri

Lulet e pambukut

Titulli : Lulet e pambukut
Autori: Tie Ning
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-928
Përkthyesi : Xhemile Zykaj

Lutja e Çernobilit

Titulli : Lutja e Çernobilit
Autori : Svetllana Aleksieviç
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-91-5