Showing 129–144 of 186 results

Pegasus

Titulli : Pegasus
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Diana Çuli
ISBN : 978-9928-251-14-5

 

Përtej Heshtjes

Titulli : Përtej Heshtjes ( Jeta dhe vepra e Skënder Drinit )
Autori : Sadedin Limani
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-82-4

 

Pesë Qytetet

Titulli : Pesë Qytetet
Autori : Ahmet Hamdi Tanpinar
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-28-1

 

Pezull

Titulli: Pezull
Viti i botmit: 2009
Autori: Jean Paul Sartre
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-91-3
Faqe: 462

Portret Gjysheje

Titulli : Portret Gjysheje
Autori : Sonila Strakosha
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-61-5

Princesha Lule

Titulli: Princesha Lule
Viti i botmit: 2016
Autori: Hasan Erkek
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-23-6
Faqe:
Përkthyesi: Diana Çuli

Psikologjia analitike

Titulli : Psikologjia analitike
Autori: Crl Gustav Jung
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-99943-83-11-6
Përkthyesi : Nurie Kamberi

Puthja

Titulli : Puthja
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4296-1-2

 

Qelia 72

Titulli : Qelia 72
Viti i botmit : 2013
Autori: Orhan Kemal
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-165-12-1
Faqe: 89

Rënia e gjetheve

Titulli : Rënia e gjetheve
Autori: Reşat Nuri Guntekin
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-203-76-2
Përkthyesi : Lindita Xhanari (Latifi)

Robinja

Titulli : Robinja
Autori : Marcel Proust
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Edit Dibra
ISBN : 978-9928-203-08-3

 

Ruleta

Titulli: Ruleta
Viti i botmit: 2016
Autori: Lada Zigo
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-22-9   
Faqe: 176
Përktheu: Nikolla Sudar

Sarkofagu

Titulli : Sarkofagu
Viti i botmit : 2011
Autori: Cem Mumcu
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-40-6
Faqe: 89
Përkthyesi: Klodian Briçi