Showing 49–64 of 158 results

Çalikushu

Titulli : Çalikushu
Autori : Reşat Nuri Güntekin
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-99956-86-97-0

 

Dashuri dhe Pushtet

Titulli : Dashuri dhe Pushtet
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Xhimi Lazri
ISBN : 978-9928-203-59-5

 

Djali Plangprishës

Titulli : Djali Plangprishës
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-68-7

 

Fantazma

Titulli : Fantazma
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4296-2-9

 

Jetë e Bukur

Titulli : Jetë e Bukur
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4288-0-6

 

Me Shikim të Parë

Titulli : Me Shikim të Parë
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-81-6

 

Pegasus

Titulli : Pegasus
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Diana Çuli
ISBN : 978-9928-251-14-5

 

Puthja

Titulli : Puthja
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4296-1-2

 

Dashuri e Përjetshme

Titulli : Dashuri e Përjetshme
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-82-3

 

Dije Therëse

Titulli : Dije Therëse
Autori : Enis Batur
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Elton Shehu
ISBN : 978-9928-251-23-7

 

Dilema Kushtetuese

Titulli : Dilema Kushtetuese
Autori : Florjan Kalaja
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-20-5

 

Djalli Brënda Nesh

Titulli : Djalli Brënda Nesh
Autori : Sabahattin Ali
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-32-9

 

Gruaja në Anadoll

Titulli : Gruaja në Anadoll
Autori : A. Muhibbe Darga
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-94-6