Showing 145–160 of 186 results

Shahu dhe Sulltani

Titulli: Shahu dhe Sulltani
Viti i botmit: 2016
Autori: Iskeneder Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-13-7                                     

Titulli: Shahu dhe Sulltani

Viti i botmit: 2016
Autori: Iskeneder Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-13-7                                     
Faqe: 
Përkthyesi: 

Shiu i verës

Titulli : Shiu i verës
Autori : Ahmet Hamdi Tanpınar
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Rexhep Hida
ISBN : 978-99956-86-17-8

 

Shkuma e Ditëve

Titulli : Shkuma e Ditëve
Autori : Vian Boris
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Edmond Tupja
ISBN : 978-9928-203-44-1

 

Shokët e shokëve të mi

Titulli: Shokët e shokëve të mi
Viti i botmit: 2016
Autori: OSHO
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-17-5   

Titulli: Shokët e shokëve të mi

Viti i botmit: 2016
Autori: OSHO
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-17-5   
Faqe: 
Përkthyesi: 

Shpresa të mëdha

Titulli: Shpresa të mëdha
Viti i botmit: 2010
Autori: Charles Dickens
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-07-9
Faqe: 590
Përkthyesi: Klodian Briçi

Shtëpia e Matrionës

Titulli : Shtëpia e Matrionës
Autori : Aleksandër Sollzhenjicin
Botuesi : Fan Noli
Përkthyesi : Nikolla Sudar
ISBN : 978-9928-203-73-1

 

Skejtbordi Magjik

Titulli : Skejtbordi Magjik
Autori :  Fatih Erdoğan
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-37-3

 

Sozia

Titulli : Sozia
Autori : Fjodor Dostojevski
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-65-3

Stacioni në Horizont

Titulli: Stacioni në horizont
Viti i botmit: 2007
Autori: Erich Maria Remarque
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-918-9-9
Faqe: 206
Përkthyesi: Fatmir Dibra

Stinë Pasioni

Titulli: Stinë pasioni
Viti i botmit: 2010
Autori: Danielle Steel
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-29-1
Faqe: 422
Përkthyesi: Fatmir Dibra

Strehëza e ëndërrave

Titulli: Strehëza e ëndërrave
Viti i botmit: 2007
Autori: Erich Maria Remarque
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-08-1
Faqe: 200
Përkthyesi: Fatmir Dibra