Dritë Gruaje

Titulli : Dritë Gruaje
Autori : Romain Gary
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Bashkim Shehu
ISBN : 978-9928-251-92-3

Një natë magjike

Titulli : Një natë magjike
Autori : Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Fatmir Dibra
ISBN : 978-9928-291-04-2

Dashnorja

Titulli : Dashnorja
Autori : Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Fatmir Dibra
ISBN : 978-9928-291-05-9

Murtaja

Titulli : Muratja
Autori : Albert Camus
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Bashkim Shehu
ISBN : 978-9928-251-89-3

Doktor Zhivago

Titulli : Doktor Zhivago
Autori : Boris Pasternak
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Xhemile Zykaj
ISBN : 978-9928-251-37-4

Zonja me kone

Titulli : Zonja me kone
Autori : A. P. Çehov
Botuesi : Fan Noli
Përktheu : Rexhep Hida
ISBN : 978-9928-165-81-7

Zonja Ataturk

Titulli : Zonja Ataturk
Autori : Ipek Çalışlar
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-220

Zemra e dikujt

Titulli : Zemra e dikujt
Autori : Ibrahim Tenekeci
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-77-9

Vuajtje

Titulli : Vuajtje
Autori : Hande Altayli
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Enerjola Elezaj
ISBN : 978-9928-251-10-7

Mulliri

Titulli : Mulliri
Autori : Sabahattin Ali
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-72-5

 

Të fyer e të poshtëruar

Titulli : Të fyer e të poshtëruar
Autori : Fjodor Dostojevski
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Myzejen Shapllo
ISBN : 978-9928-251-11-4

 

Paqja

Titulli : Paqja
Autori : Ahmet Hamdi Tanpınar
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Orkida Muça
ISBN : 978-99956-86-57-4

 

Kohë e Dorës së Dytë

Titulli : Kohë e Dorës së Dytë
Autori : Svetllana Aleksieviç
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Xhimi Lazri
ISBN : 978-9928-251-09-1

 

Skejtbordi Magjik

Titulli : Skejtbordi Magjik
Autori :  Fatih Erdoğan
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-37-3

 

Shtëpia e Matrionës

Titulli : Shtëpia e Matrionës
Autori : Aleksandër Sollzhenjicin
Botuesi : Fan Noli
Përkthyesi : Nikolla Sudar
ISBN : 978-9928-203-73-1

 

Tregimet e Donit

Titulli : Tregimet e Donit
Autori : Mihail Shollohov
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Rexhep Hida
ISBN : 978-9928-203-34-2

 

Shiu i verës

Titulli : Shiu i verës
Autori : Ahmet Hamdi Tanpınar
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Rexhep Hida
ISBN : 978-99956-86-17-8

 

Imagjinarja

Titulli : Imagjinarja
Autori : Jean-Paul Sartre
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Krenar Hajdëri
ISBN : 978-9928-251-18-3

 

Robinja

Titulli : Robinja
Autori : Marcel Proust
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Edit Dibra
ISBN : 978-9928-203-08-3

 

Dje dhe Përjetësisht

Titulli : Dje dhe Përjetësisht
Autori : Çengiz Alioglly
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Vullnet Muço
ISBN : 978-9928-203-28-1

 

Pesë Qytetet

Titulli : Pesë Qytetet
Autori : Ahmet Hamdi Tanpinar
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-28-1

 

Përtej Heshtjes

Titulli : Përtej Heshtjes ( Jeta dhe vepra e Skënder Drinit )
Autori : Sadedin Limani
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-82-4

 

Njeriu i Revoltuar

Titulli : Njeriu i Revoltuar
Autori : Albert Camus
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Ilia Lëngu
ISBN : 978-9928-251-04-6

 

Një Pakicë

Titulli : Një Pakicë
Autori : Hakan Günday
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-11-4

 

Ndodhitë e mia

Titulli : Ndodhitë e mia
Autori : Necip Fazıl Kısakürek
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-33-5

 

Nata e Gjelbër

Titulli : Nata e Gjelbër
Autori : Reşat Nuri Güntekin
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-14-5

Mister

Titulli : Mister
Autori : Sadedin Limani
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-42-8

Miqësi e Ngushtë

Titulli : Miqësi e Ngushtë
Autori : Danielle Steel
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-84-7

Mëria e Zanave

Titulli : Mëria e Zanave
Autori : Grigor Banushi
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-09-0

Mbeturinat

Titulli : Mbeturinat
Autori : Hakan Günday
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-31-2