Adoleshenti

Titulli : Adoleshenti
Autori: Fjodor Dostojevski
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-99-7
Përkthyesi : Xhemile Zykaj

Ta humbësh dhe ta gjesh

Titulli : Ta humbësh dhe ta gjesh
Autori: Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-94-2
Përkthyesi : Loredana Duka

Loja me numrat

Titulli : Loja me numra
Autori: Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-70-6
Përkthyesi : Xhimi Lazri

Ana e errët

Titulli : Ana e errët
Autori: Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-83-6
Përkthyesi : Harald Çela

Natë e heshtur

Titulli : Natë e heshtur
Autori: Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-86-7
Përkthyesi : Klodian Briçi

Lulet e pambukut

Titulli : Lulet e pambukut
Autori: Tie Ning
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-928
Përkthyesi : Xhemile Zykaj

Greqia dhe Ballkani, I

Titulli : Greqia dhe Ballkani, I
Autori: Olivier Delorme
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-898
Përkthyesi : Krenar Hajdëri

Fletore Ballkani

Titulli : Fletore Ballkani
Autori: Ayhan Demir
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-69-0
Përkthyesi : Ece Dillidoglu, Tolga Dillidoglu

Kina Sot – Mrekullia Ekonomike

Titulli : Kina Sot – Mrekullia Ekonomike
Autori: Zhu Jiangang, Yan Xiaofeng
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-51-5
Përkthyesi : Binghua He, Yue Feng

Gusht 1914 Vëllimi 2

Titulli : Gusht 1914 Vëllimi 2
Autori: Aleksandër Sollzhenjicin
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-251-28-5
Përkthyesi : Nikolla Sudar

Gusht 1914 Vëllimi 1

Titulli : Gusht 1914 Vëllimi 1
Autori: Aleksandër Sollzhenjicin
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-251-27-5
Përkthyesi : Nikolla Sudar

Një ditë e Ivan Denisoviçit

Titulli : Një ditë e Ivan Denisoviçit
Autori: Aleksandër Sollzhenjicin
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-203-07-6
Përkthyesi : Nikolla Sudar

Psikologjia analitike

Titulli : Psikologjia analitike
Autori: Crl Gustav Jung
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-99943-83-11-6
Përkthyesi : Nurie Kamberi

Krim dhe ndëshkim

Titulli : Krim dhe ndëshkim
Autori: Fjodor Dostojevski
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-43-0
Përkthyesi : Theodor Cico

Udhërrëfyesi

Titulli : Udhërrëfyesi
Autori: Iskender Pala
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-291-10-3
Përkthyesi : Lindita Xhanari (Latifi)

Kandidati për kryetar

Titulli : Kandidati për kryetar
Autori: Ercan Kesal
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-10-2
Përkthyesi : Lindita Xhanari (Latifi)

Grataçela

Titulli : Grataçela
Autori: Tahsin Yücel
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-291-22-6
Përkthyesi : Lindita Xhanari (Latifi)

Sulltanesha Kösem, Vëllimi 2

Titulli : Sulltanesha Kösem, Vëllimi 2
Autori: Reşat Ekrem Koçu
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-251-34-3
Përkthyesi : Lindita Xhanari (Latifi)

Sulltanesha Kösem, Vëllimi 1

Titulli : Sulltanesha Kösem, Vëllimi 1
Autori: Reşat Ekrem Koçu
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-251-33-6
Përkthyesi : Lindita Xhanari (Latifi)

Rënia e gjetheve

Titulli : Rënia e gjetheve
Autori: Reşat Nuri Guntekin
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-203-76-2
Përkthyesi : Lindita Xhanari (Latifi)

Tregimtaria e ditëve tona

Titulli : Tregimtaria e ditëve tona
Autori: Necip Tosun
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-291-46-2
Përkthyesi:  Lindita Xhanari (Latifi)

Mulliri

Titulli : Mulliri
Autori: Resat Nuri Guntekin
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-251-70-1
Përkthyesi:  Lindita Xhanari (Latifi)

Abum Rabum

Titulli : Abum Rabum
Autori: Iskender Pala
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-02-7
Përkthyesi:  Lindita Xhanari (Latifi)

Nata e zjarrit

Titulli : Nata e zjarrit
Autori: Resat Nuri Guntekin
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-251-78-7
Përkthyesi:  Lindita Xhanari (Latifi)

Njeriu i parë

Titulli : Njeriu i parë
Autori: Albert Camus
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-342-23-2
Përkthyesi:  Saverina Pasho

Një vdekje e lumtur

Titulli : Një vdekje e lumtur
Autori: Albert Camus
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-291-98-1
Përkthyesi:  Ilia Lëngu

Kohëra karizmash

Titulli : Kohëra karizmash
Autori : Yasin Aktay
Botuesi : Fan Noli
ISBN :  978-9928-291-99-8
Përkthyesi:  Evans Drishti

Patasana

Titulli : Patasana
Autori : Ahmet Ümit
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-78-3
Përkthyesi:  Lindita Xhanari (Latifi)8-291-78-3

Portret Gjysheje

Titulli : Portret Gjysheje
Autori : Sonila Strakosha
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-61-5

Dhimbja Botërore

Titulli : Dhimbja Botërore
Autori : Ayfer Tunç
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-72-1
Përkthyesi: Lindita Xhanari (Latifi)

Djaloshi Sykaltër

Titulli : Djaloshi Sykaltër
Autori : Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-69-1
Përkthyesi : Xhemile Zykaj

Lojëra të Rrezikshme

Titulli : Lojëra të Rrezikshme
Autori : Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-70-7
Përkthyesi : Xhimi Lazri

Njeriu

Titulli : Njeriu
Autori : Pajtim Ropaj
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-71-4

Sozia

Titulli : Sozia
Autori : Fjodor Dostojevski
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-65-3

Krahët e Fatihut

Titulli : Krahët e Fatihut
Autori : Yusuf Dursun
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-58-5
Përkthyesi: Lindita Xhanari (Latifi)

Klubi Fëmijët Engjëj

Titulli : Klubi Fëmijët Engjëj
Autori : Şevket Dedelioĝ‎lu
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-75-2
Përkthyesi: Evans Drishti

Azil

Titulli : Azil
Autori : Hakan Günday
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-291-75-2
Përkthyesi: Armelinda Caka

 

 

Dritë Gruaje

Titulli : Dritë Gruaje
Autori : Romain Gary
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Bashkim Shehu
ISBN : 978-9928-251-92-3

Një natë magjike

Titulli : Një natë magjike
Autori : Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Fatmir Dibra
ISBN : 978-9928-291-04-2
Përkthyesi : Fatmir M. Dibra

Dashnorja

Titulli : Dashnorja
Autori : Danielle Steel
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Fatmir Dibra
ISBN : 978-9928-291-05-9
Përkthyesi : Fatmir M. Dibra

Murtaja

Titulli : Muratja
Autori : Albert Camus
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Bashkim Shehu
ISBN : 978-9928-251-89-3

Doktor Zhivago

Titulli : Doktor Zhivago
Autori : Boris Pasternak
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Xhemile Zykaj
ISBN : 978-9928-251-37-4

Zonja me kone

Titulli : Zonja me kone
Autori : A. P. Çehov
Botuesi : Fan Noli
Përktheu : Rexhep Hida
ISBN : 978-9928-165-81-7

Zonja Ataturk

Titulli : Zonja Ataturk
Autori : Ipek Çalışlar
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-220

Zemra e dikujt

Titulli : Zemra e dikujt
Autori : Ibrahim Tenekeci
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-77-9

Vuajtje

Titulli : Vuajtje
Autori : Hande Altayli
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Enerjola Elezaj
ISBN : 978-9928-251-10-7

Mulliri

Titulli : Mulliri
Autori : Sabahattin Ali
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-72-5

 

Të fyer e të poshtëruar

Titulli : Të fyer e të poshtëruar
Autori : Fjodor Dostojevski
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Myzejen Shapllo
ISBN : 978-9928-251-11-4

 

Paqja

Titulli : Paqja
Autori : Ahmet Hamdi Tanpınar
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Orkida Muça
ISBN : 978-99956-86-57-4

 

Kohë e Dorës së Dytë

Titulli : Kohë e Dorës së Dytë
Autori : Svetllana Aleksieviç
Botuesi : Fan Noli
Përkthehu : Xhimi Lazri
ISBN : 978-9928-251-09-1

 

Skejtbordi Magjik

Titulli : Skejtbordi Magjik
Autori :  Fatih Erdoğan
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-37-3

 

Shtëpia e Matrionës

Titulli : Shtëpia e Matrionës
Autori : Aleksandër Sollzhenjicin
Botuesi : Fan Noli
Përkthyesi : Nikolla Sudar
ISBN : 978-9928-203-73-1

 

Tregimet e Donit

Titulli : Tregimet e Donit
Autori : Mihail Shollohov
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Rexhep Hida
ISBN : 978-9928-203-34-2

 

Shiu i verës

Titulli : Shiu i verës
Autori : Ahmet Hamdi Tanpınar
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Rexhep Hida
ISBN : 978-99956-86-17-8

 

Imagjinarja

Titulli : Imagjinarja
Autori : Jean-Paul Sartre
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Krenar Hajdëri
ISBN : 978-9928-251-18-3

 

Robinja

Titulli : Robinja
Autori : Marcel Proust
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Edit Dibra
ISBN : 978-9928-203-08-3

 

Dje dhe Përjetësisht

Titulli : Dje dhe Përjetësisht
Autori : Çengiz Alioglly
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Vullnet Muço
ISBN : 978-9928-203-28-1

 

Pesë Qytetet

Titulli : Pesë Qytetet
Autori : Ahmet Hamdi Tanpinar
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-28-1

 

Përtej Heshtjes

Titulli : Përtej Heshtjes ( Jeta dhe vepra e Skënder Drinit )
Autori : Sadedin Limani
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-82-4

 

Njeriu i Revoltuar

Titulli : Njeriu i Revoltuar
Autori : Albert Camus
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Ilia Lëngu
ISBN : 978-9928-251-04-6

 

Një Pakicë

Titulli : Një Pakicë
Autori : Hakan Günday
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-11-4

 

Ndodhitë e mia

Titulli : Ndodhitë e mia
Autori : Necip Fazıl Kısakürek
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-33-5

 

Nata e Gjelbër

Titulli : Nata e Gjelbër
Autori : Reşat Nuri Güntekin
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-14-5

Mister

Titulli : Mister
Autori : Sadedin Limani
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-42-8

Miqësi e Ngushtë

Titulli : Miqësi e Ngushtë
Autori : Danielle Steel
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-84-7
Përkthyesi : Fatmir M. Dibra

Mëria e Zanave

Titulli : Mëria e Zanave
Autori : Grigor Banushi
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-09-0

Mbeturinat

Titulli : Mbeturinat
Autori : Hakan Günday
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-31-2

Lutja e Çernobilit

Titulli : Lutja e Çernobilit
Autori : Svetllana Aleksieviç
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-91-5

Ligji i Fajeve

Titulli : Ligji i Fajeve
Autori : Furkan Çalışkan
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-54-0

Laurus

Titulli : Laurus
Autori : Evgenij Vodollazkin
Botuesi: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4296-4-3

Kumarxhiu

Titulli : Kumarxhiu
Autori : Fjodor Dostojevski
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Myzejen Shapllo
ISBN : 978-9928-251-01-5

Kaligula

Titulli : Kaligula
Autori : Albert Camus
Përkthehu : Ilia Lëngu
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-53-3

Dhurata të Çmuara

Titulli : Dhurata të Çmuara
Autori : Danielle Steel
Botuesi: Fan Noli
Përkthehu : Xhimi Lazri
ISBN:
978-9928-203-83-0

 

Tulipani i Stambollit

Titulli: Tulipani i Stambollit
Autori: Iskeneder Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-4296-8-1                          

OD Junusi Ynë

Titulli : OD Junusi Ynë
Autori : Iskender Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-4296-9-8

 

Historia e Botës 3

Titulli : Historia e Botës 3
Autori : J.M. Roberts, O.A. Westad
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-92-2

 

Historia e Botës 2

Titulli : Historia e Botës 2
Autori : J.M. Roberts, O.A. Westad
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-69-4

 

Historia e Botës 1

Titulli : Historia e Botës
Autori : J.M. Roberts, O.A. Westad
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-46-5

 

Më Tepër

Titulli : Më Tepër
Autori : Hakan Günday
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-80-9

 

Model 18/12

Titulli : Model 18/12
Autori : Guram Megrelishvili
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4296-0-5

 

Gruaja në Anadoll

Titulli : Gruaja në Anadoll
Autori : A. Muhibbe Darga
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-94-6

 

Djalli Brënda Nesh

Titulli : Djalli Brënda Nesh
Autori : Sabahattin Ali
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-32-9

 

Dilema Kushtetuese

Titulli : Dilema Kushtetuese
Autori : Florjan Kalaja
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-20-5

 

Dije Therëse

Titulli : Dije Therëse
Autori : Enis Batur
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Elton Shehu
ISBN : 978-9928-251-23-7

 

Dashuri e Përjetshme

Titulli : Dashuri e Përjetshme
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-82-3
Përkthyesi : Fatmir M. Dibra
 

Puthja

Titulli : Puthja
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4296-1-2

 

Pegasus

Titulli : Pegasus
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Diana Çuli
ISBN : 978-9928-251-14-5

 

Me Shikim të Parë

Titulli : Me Shikim të Parë
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-81-6
Përkthyesi : Fatmir M. Dibra
 

Jetë e Bukur

Titulli : Jetë e Bukur
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4288-0-6

 

Fantazma

Titulli : Fantazma
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-4296-2-9

 

Djali Plangprishës

Titulli : Djali Plangprishës
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-68-7
Përkthyesi : Fatmir M. Dibra
 

Dashuri dhe Pushtet

Titulli : Dashuri dhe Pushtet
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Xhimi Lazri
ISBN : 978-9928-203-59-5

 

Çalikushu

Titulli : Çalikushu
Autori : Reşat Nuri Güntekin
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-99956-86-97-0

 

Çadra Magjike

Titulli : Çadra Magjike
Autori : Fatih Erdoğan
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-203-35-9

 

Brezi i Xhinseve

Titulli : Brezi i Xhinseve
Autori : Dato Turashvili
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-92-3

 

Shkuma e Ditëve

Titulli : Shkuma e Ditëve
Autori : Vian Boris
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Edmond Tupja
ISBN : 978-9928-203-44-1

 

Armiku i Grave

Titulli : Armiku i Grave
Autori : Reşat Nuri Güntekin
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-83-1

 

Aragon

Titulli : Aragon
Autori : Jean d’Ormesson
Viti : 2016
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu : Ilia Lëngu
ISBN : 978-9928-203-60-1

 

Vajza e Gjeneralit

Titulli : Vajza e Gjeneralit
Autori: Aleko Likaj
Shtëpia botuese: Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-59-6

 

Muzika e Shpirtit

Titulli : Muzika e Shpirtit
Autori : Danielle Steel
Shtëpia botuese: Fan Noli
Përkthehu: Fatmir M. Dibra
ISBN : 978-9928-203-57-1
Përkthyesi : Fatmir M. Dibra

 

Strehëza e ëndërrave

Titulli: Strehëza e ëndërrave
Viti i botmit: 2007
Autori: Erich Maria Remarque
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-08-1
Faqe: 200
Përkthyesi: Fatmir Dibra

Ëndërr Dashurie

Titulli : Ëndërr Dashurie
Viti : 2011
Autori : Danielle Steel 
Shtëpia Botuese : Fan Noli 
ISBN: 978-99956-86-55-0 
Numri i faqeve : 400
Përkthyesi : Xhimi Lazri

Fundi i Verës

Titulli: Fundi i verës
Viti : 2010
Autori : Danielle Steel 
Shtëpia Botuese : Fan Noli 
ISBN : 978-99956-86-20-8 
Numri i faqeve : 335
Përkthyesi : Hygerta Sako

Tokë e Premtuar

Titulli: Tokë e premtuar
Viti i botmit: 2009
Autori: Erich Maria Remarque
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-21-0
Faqe: 447
Përkthyesi: Fatmir Dibra

Një e panjohur e përsosur

Titulli: Një e panjohur e përsosur
Viti i botmit: 2011
Autori: Danielle Steel
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-52-9
Faqe: 330
Përkthyesi: Fatmir Dibra

Stinë Pasioni

Titulli: Stinë pasioni
Viti i botmit: 2010
Autori: Danielle Steel
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-29-1
Faqe: 422
Përkthyesi: Fatmir Dibra

Thuamë se më dashuron

Titulli: Thuamë se më dashuron
Viti i botmit: 2001
Autori: Erich Maria Remarque
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 99943-873-7-5
Faqe: 231
Përkthyesi: Vullnet Muço

Të dashurosh Përsëri

Titulli: Te dashurosh përsëri
Viti i botmit: 2010
Autori: Danielle Steel
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-26-0
Faqe: 340
Përkthyesi: Hygerta Sako

Stacioni në Horizont

Titulli: Stacioni në horizont
Viti i botmit: 2007
Autori: Erich Maria Remarque
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-918-9-9
Faqe: 206
Përkthyesi: Fatmir Dibra

Shpresa të mëdha

Titulli: Shpresa të mëdha
Viti i botmit: 2010
Autori: Charles Dickens
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-07-9
Faqe: 590
Përkthyesi: Klodian Briçi

Flakë të padukshme

Titulli: Flakë të padukshme
Viti i botmit: 2009
Autori: Sandra Brown
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 4135
Faqe: 330
Përkthyesi: Vullnet Muço

Mosha e arsyes

Titulli: Mosha e arsyes
Viti i botmit: 2008
Autori: Jean-Paul Sartre
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-57-9
Faqe: 398
Përkthyesi: Diana Çuli

Gem

Titulli: Gem
Viti i botmit: 2007
Autori: Erich Maria Remarque
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-20-3
Faqe: 192
Përkthyesi: Vullnet Muço

Lutje të përhershme

Titulli: Lutje të përhershme
Viti i botmit: 2013
Autori: Tuna Kiremitçi
Botuesi: Fan Noli
SBN: 978-99943-52-20-3
Faqe: 195

Fjalët

Titulli: Fjalët
Viti i botmit: 2006
Autori: Jean Paul Sartre
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-918-2-8
Faqe: 242

Me dyer të mbyllura

Titulli : Me dyer të mbyllura
Viti : 2013
Autori : Jean Paul Sartre
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-9928-165-35-0
Faqe : 260

Vdekja në shpirt

Titulli : Vdekja në shpirt
Viti : 2010
Autori : Jean-Paul Sartre
Botuesi : Fan Noli
ISBN : 978-99956-86-11-6
Faqe : 390

Pezull

Titulli: Pezull
Viti i botmit: 2009
Autori: Jean Paul Sartre
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-91-3
Faqe: 462

Shokët e shokëve të mi

Titulli: Shokët e shokëve të mi
Viti i botmit: 2016
Autori: OSHO
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-17-5   

Titulli: Shokët e shokëve të mi

Viti i botmit: 2016
Autori: OSHO
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-17-5   
Faqe: 
Përkthyesi: 

Shahu dhe Sulltani

Titulli: Shahu dhe Sulltani
Viti i botmit: 2016
Autori: Iskeneder Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-13-7                                     

Titulli: Shahu dhe Sulltani

Viti i botmit: 2016
Autori: Iskeneder Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-13-7                                     
Faqe: 
Përkthyesi: 

Princesha Lule

Titulli: Princesha Lule
Viti i botmit: 2016
Autori: Hasan Erkek
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-23-6
Faqe:
Përkthyesi: Diana Çuli

Ndarësi i Xhenetit

Titulli: Ndarësi i Xhenetit
Viti i botmit: 2016
Autori: Mehmet Mollaosmanoglu
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-21-2
Faqe:
Perkthyesi: 

Mes dy Puçeve

Titulli: Mes dy Puçeve
Viti i botmit: 2016
Autori: Iskender Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-19-9 
Faqe:
Përkthyesi:

Lufta nuk ka fytyrë gruaje

Titulli: Lufta nuk ka fytyrë gruaje
Viti i botmit: 2016
Autori: Svetllana Aleksieviç
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-30-4     
Faqe:
Përkthyesi: Xhimi Lazri

Legjenda

Titulli: Legjenda
Viti i botmit: 2016
Autori: Iskender Pala
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-12-0 
Faqe:
Përkthyesi: 

Idioti

Titulli: Idioti
Viti i botmit: 2016
Autori: Fjodor Dostojevski
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-16-8
Faqe:
Përkthyesi: Myzejen Shapllo

Hakmarrja e Trojës

Titulli: Hakmarrja e Trojës
Viti i botmit: 2016
Autori: Erhan Afyoncu
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-29-8   
Faqe:
Përkthyesi: 

Çlirimi nga Iluzionet

Titulli: Egoja: Çlirimi nga Iluzionet
Viti i botmit: 2016
Autori: OSHO
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-18-2
Faqe:
Përkthyesi: 

Arratia nga Liria

Titulli: Arratia nga Liria
Viti i botmit: 2016
Autori: Erich Fromm
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-25-0
Faqe:
Përkthyesi: 

Aromë

Titulli: Aromë
Viti i botmit: 2016
Autori: OSHO
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-27-4 
Faqe:
Përkthyesi: 

Qelia 72

Titulli : Qelia 72
Viti i botmit : 2013
Autori: Orhan Kemal
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-165-12-1
Faqe: 89

Sarkofagu

Titulli : Sarkofagu
Viti i botmit : 2011
Autori: Cem Mumcu
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-40-6
Faqe: 89
Përkthyesi: Klodian Briçi

Klubi Pikuik vëll. 1

Titulli: Klubi Pikuik vell. 1
Viti i botmit: 2011
Autori: Chalrs Dickens
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-38-3
Faqe: 500
Përkthyesi: Klodian Briçi

Klubi Pikuik vëll. 2

Titulli: Klubi Pikuik vell. 2
Viti i botmit: 2011
Autori: Chalrs Dickens
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99956-86-39-0
Faqe: 446
Perkthyesi: Klodian Briçi

Miti i Sizifit

Titulli: Miti i Sizifit
Viti i botmit: 2016
Autori: Albert Camus
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-24-3
Faqe: 208
Përkthyesi: Petrit Sinani

Kur dashuronte Suani

Titulli: Kur dashuronte Suani
Viti i botmit: 2005
Autori: Marcel Proust
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-99943-52-22-7
Faqe: 222
Përkthyesi: Edmond Tupja

Ruleta

Titulli: Ruleta
Viti i botmit: 2016
Autori: Lada Zigo
Botuesi: Fan Noli
ISBN: 978-9928-203-22-9   
Faqe: 176
Përktheu: Nikolla Sudar